Wil jij ons steunen

Wil u ons graag steunen? Zin om met uw vereniging iets te organiseren ten voordele van ons project? Aarzel dan niet en help ons. U bouwt mee aan het geluk van onze kinderen. Alle giften, klein en groot, zijn welkom.

Met een gift
Voor uw milde giften aan vzw Bijs ontvangt u voortaan een fiscaal attest. Dit komt dankzij de samenwerking met de Koning Boudewijnstichting.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan ons project. De giften aan de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 EUR (art. 145/33 WIB).
Stort uw gift op projectrekening BE10 0000 0000 0404 – BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting, Brederodestraat 21, 1000 Brussel, met de verplichte gestructureerde mededeling 019/0310/00074. Vergeet deze mededeling niet want alleen zo kunnen de giften aan vzw Bijs herkend worden.

Het fiscaal attest voor giften boven 40 EUR wordt in februari van het daaropvolgende jaar naar elke individuele schenker opgestuurd. Met uw gift richten wij volgend jaar het Bijshuis in.

Hebt u nog vragen of denkt u ons nog op een andere manier te kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op via info@bijs.be  

Wil je VRIEND worden van BIJS vzw?! Lees hier meer!